Agenda

Schrijfcafé

Schrijf je graag fictieve verhalen? Of wil je schrijven (weer) leuk vinden? Wil je met behulp van creatieve werkvormen je schrijfkennis uitbreiden of juist aanleren? En wil veel schrijfinspiratie? Kom dan naar het maandelijkse Schrijfcafé in het Forum.

 

Met wisselende thema’s en creatieve werkvormen biedt het Schrijfcafé maandelijks laagdrempelige en inspirerende schrijfbijeenkomsten. Je fantasie wordt geprikkeld en je pen uitgedaagd. De teksten worden niet beoordeeld. Je zult vooral ervaren wat voor fijne effecten het (samen) schrijven en eventueel delen zelf heeft. Schrijfervaring is niet nodig. Je bent welkom om bij elk Schrijfcafé aanwezig te zijn, maar de bijeenkomsten zijn ook prima afzonderlijk te volgen. Het Schrijfcafé is onder leiding van Jacqueline van Zwieteren (HetVerhaalAchter.nl). Laat je verrassen tijdens deze vrolijke avond of ochtend! Fijn als je zelf pen en papier meeneemt.

 

Het Schrijfcafé is op de 3e woensdag van de maand van 11.00 – 13.00 uur Je bent welkom om bij elk Schrijfcafé aanwezig te zijn, maar de bijeenkomsten zijn ook prima afzonderlijk te volgen.

 

Praat mee op social media met #zoetermeerinclusief
15
Sep
Voor wie:
Iedereen
Locatie:
Forum
Toegang:
Meer informatie:

Onze partners maken ons werk mogelijk