Succesverhaal
2 min

Vindt u het moeilijk om aan een baan te komen? JobHulpMaatje helpt u op weg!

We lezen veel over de krappe arbeidsmarkt en merken toch dat veel mensen het nog moeilijk vinden om aan een baan te komen. Ervaart u die problemen ook?
We lezen veel over de krappe arbeidsmarkt en merken toch dat veel mensen het nog moeilijk vinden om aan een baan te komen. Ervaart u die problemen ook?

Binnenkort start JobHulpMaatje met twee JobGroups, waaronder één speciaal voor werkzoekenden met een migratie achtergrond.

Reguliere JobGroup

In een JobGroup krijg je meer inzicht wie je bent, wat je wil en wat je kan. Wat zijn jouw talenten, wat is passend werk en hoe solliciteer je effectief? Met als einddoel, weten waar je het werk kan vinden, wat jij zoekt én je op een aansprekende zelfverzekerde wijze presenteren bij een werkgever.

JobGroup ‘Ik Werk in Nederland’

In deze specifieke JobGroup krijg je meer inzicht in jezelf en begrijp je hoe de arbeidsmarkt in Nederland werkt. Je leert met meer vertrouwen jezelf presenteren op weg naar werk. Dit doe je samen met verschillende werkzoekenden die afkomstig zijn vanuit verschillende plekken van de wereld.

Deelnemen aan een JobGroup is interessant voor alle leeftijden. Ben je langdurig werkeloos en op zoek naar ‘ander’ werk, wat beter bij je past? Heb je nu geen betaald werk en wil je op zoek naar betaald werk? Werk je deeltijd en wil je bv meer uren werken? Wil je om wat voor reden ook graag enige hulp met het vinden van een baan? Wij ondersteunen jou op weg naar werk waar dat nodig is!

Ga naar onze website voor meer info en meld je aan.

Reguliere JobGroup

Start: 11 maart  (9.00-12.00 uur)

Duur: 7 weken (elke vrijdagmorgen)

JobGroup IWIN

Start: 14 maart (9.30-12.00 uur)

Duur: 10 weken (elke maandagmorgen)

Locatie: Forum/bibliotheek Inschrijven:  via de website en via een mail aan info@jhm-zoetermeer.nl of via app 06 4157 2157.

Praat mee op social media met #zoetermeerinclusief

Onze partners maken ons werk mogelijk