Succesverhaal
2 min

Vredesfestival Zoetermeer 2022

Van vrijdag 23 t/m zondag 25 september zal het terrein rondom Silverdome in het teken staan van Respect, Inspiratie en Plezier tijdens het Vredesfestival.
Van vrijdag 23 t/m zondag 25 september zal het terrein rondom Silverdome in het teken staan van Respect, Inspiratie en Plezier tijdens het Vredesfestival.

Jaarlijks wordt De Week van de Vrede in Zoetermeer georganiseerd door ILOZ. In het ILOZ worden allerlei levensbeschouwingen verenigd: kerken, moslimorganisaties, de joodse-, baha’i-, hindoe-, humanistische- en Syrisch-culturele gemeenschappen van Zoetermeer. Samen zijn zij een waardevolle gesprekspartner van de gemeente en organiseren ze dit jaar het gloednieuwe Vredesfestival van 23 t/m 25 september, naast het Silverdome in Zoetermeer.

De Week van de Vrede wordt dit jaar in een compleet nieuw jasje gestoken! De grenzen worden dit jaar verder verlegd dan ooit tevoren, je kunt er genieten van eten uit verschillende windstreken, dansen op muziek van over de hele wereld en producten van diverse culturen shoppen bij de gezellige kraampjes. Dus, het is een evenement vol ontmoetingen en gesprekken.

Respect, inspiratie & plezier
Het Vredesfestival is een 3-daags festival waar respect voor alle geloofsovertuigingen en culturen centraal staat. Het is een festival vol inspiratie waar voor iedere leeftijd, cultuur of achtergrond iets te beleven valt! Geniet van livemuziek bij het podium en laat je beste danskunsten zien.

Wil je met andere mensen in contact komen, en vooral veel plezier maken? Kom dan langs bij het Vredesfestival Zoetermeer, naast het Silverdome in Zoetermeer.

Data & tijden
Op vrijdag 23 september kun je het festival bezoeken tussen 18:00 – 23:00 uur, op zaterdag tussen 13:00 – 23:00 uur en zondag tot 21:00 uur.

Meer informatie vind je op: https://vredesfestival.nl/  

Praat mee op social media met #zoetermeerinclusief

Onze partners maken ons werk mogelijk